Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Tempur Relaxation 90x210
Ramsäng Tempur Relaxation 90x210

Ramsäng Tempur® Relaxation Box

Tempur Relaxation är en trögelastisk säng helt utan fjädring från marknadsledande Tempur. Ramsängsmodellen Relaxation Box har en klassisk enklare design men absorberar rörelser, avlastar tryck och formar sig lika bra som kontinentalsängsmodellen. Du kan välja mellan tre olika madrasskänslor och designa din säng genom ett brett urval av tyger och tillval.

Uppbyggnad

I en ramsäng Tempur Relaxation Box finns två olika skummaterial som ger stabilitet och tryckavlastning. Underst finns 17 cm hållbart basskum i god kvalitet. Ovanpå detta lager finns ett 5 cm tjockt lager av det trögelastiska materialet Tempur Adapt, som anpassar sig efter kroppen för optimal tryckavlastning.

Till sängen rekommenderas Tempurs bäddmadrass One som innehåller ytterligare 5 cm av Tempur Adapt i den fasthet du väljer. I en Tempur-säng är bäddmadrassen en större del av komforten än i andra sängar. Ramsäng Tempur Relaxation Box är utvecklad för att kombineras med bäddmadrass Tempur One och denna kombination ger den genomtänkta Relaxation-känslan. Från andra tillverkare finns bäddmadrassalternativ men väljer du någon av dessa så bör du vara medveten om att du kompromissar med komforten och tryckavlastningen.

Komfortval - Madrasskänsla Tempur One

Mjuk – En behaglig mjuk känsla med kroppsanpassande stöd.
Medium – En medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
Fast – En fastare känsla för ultimat kroppsstöd som varsamt anpassar sig.

Tempur Adapt® Material

I Tempur bäddmadrass One och i Ramsäng Tempur Relaxation Box används det trögelastiska materialet Tempur Adapt. Det är det kroppsformande TEMPUR®-materialet som har utmärkt sig för sin tryckavlastande och rörelseabsorberande egenskaper och nu har uppdaterats för att vara ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Med detta material kan du förvänta dig en högre grad av komfort och en längre livslängd för din bäddmadrass.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy