Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Carpe Diem Vindö inkl. fot 180x210
Ställbara sängar Carpe Diem Vindö inkl. fot 180x210

Ställbar säng Carpe Diem Vindö - Dubbelsängspaket

Vindö från svenska lyxmärket Carpe Diem Beds är en unik ställbar säng med ikonisk design och sovkomfort i världsklass. Ställbar säng Vindö levererar Carpe Diems unika liggkomfort paketerat i en iögonfallande svävande sovrumsmöbel av högsta kvalitet.

Vindö ställbar har hög Carpe Diem Beds Contour Pocket System som tillåter sängfjädern att ge dig maximal följsamhet tillsammans med det trögelastiska bottensegmentet som ger en extra skön tryckavlastning.

Uppbyggnad

Carpe Diem Vindö står på en rejält tilltagen metallfot med bottenplatta mitt under sängen. Sängen har till skillnad från de flesta ställbara sängar inte heller en fast träram i botten vilket ger en unik svävande design och luftigt sovrum. I botten finns en träram av kraftig svensk furu som är ledad och följer madrassen när sängen höjs eller sänks. Träramen har infällda träribbor vilket ger hög hållbarhet. Här sitter också sängens underfjädring i form av en 13 cm pocketresår med värmebehandlade fjädrar.

Ovanpå underfjädringen skapas den hyllade Carpe Diem-komforten genom ett bottenskikt av trögelastiskt skum som medför både extra dämpning och tryckavlastning. På det ligger ett 15 cm högt Carpe Diem Beds Contour Pocket System som med sin patenterade design kan följa varje centimeter av din kropp.

Till sängen är det rekommenderat att köpa med en specialtillverkad Vindö-matta både för den härliga känslan och för det kompletta utseendet. Ta gärna hjälp i din Sovkoncept-butik för att välja den storlek på mattan som passar dina behov.

Sängen finns att beställa i bredderna 90 och 105 cm i längd 210cm eller som dubbelsängspaket i bredderna 180 och 210. Välj mellan 16 olika standardtyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum. I Sovkoncepts butiker kan du även välja någon av de lyxiga tygerna i Exclusive Collection.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Carpe Diem Contour Pocket System

I Carpe Diems patenterade fjädersystem har man tagit följsamheten ett steg längre genom att placera stoppningsmaterialet av naturlatex i varje enskild fjäder istället för ovanpå. Detta gör att man bibehåller den enskilda fjädereffekten vilket ökar komforten och följsamheten markant.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy